top of page

Vad kostar en exportdeklaration?

Kostnad för exportdeklaration.


Kostnad för att göra en exportdeklaration varierar stort. Men innan vi går in på det så tar vi en kort bakrund till export. Exporterar du varor från Sverige till länder utanför EU är det viktigt att se till att all dokumentation är korrekt och att tullformaliteterna hanteras på rätt sätt. En central del av detta är exportdeklarationen. Den behövs för att tullen ska kunna hantera din försändelse.


Vi är ett företag specialiserat på tulltjänster och kan hjälpa dig med att sköta exportdeklarationer och andra tullrelaterade ärenden. Priset för en exportdeklaration hos Tullify AB kan variera beroende på en rad faktorer, inklusive varans värde, typen av vara, destinationen och eventuella särskilda krav eller tilläggstjänster som du kan behöva.


För att få en exakt prisuppgift är det bäst att kontakta Tullify AB direkt och diskutera dina specifika behov och förutsättningar.Genom att ge oss så mycket information som möjligt om din exportprocess kan vi ge dig en detaljerad och skräddarsydd offert som passar dina behov och budget. Det är också viktigt att komma ihåg att kostnaden för exportdeklarationen är en del av de totala kostnaderna för exportprocessen. Att ha en pålitlig partner (Tullombud) som Tullify AB kan inte bara hjälpa dig att säkerställa att tullformaliteterna hanteras smidigt och korrekt, utan också att optimera processen för att minimera kostnader och maximera effektiviteten i din exportverksamhet.
bottom of page