top of page

Optimera din export med EAD
(Export Accompanying Document)

För Tullify är det av yttersta vikt att erbjuda våra kunder effektiva och problemfria lösningar för export av varor utanför EU. Ett oumbärligt verktyg för att underlätta denna process är EAD (Export Accompanying Document). 

Vad erbjuder Tullify med EAD?


Vi på Tullify  är dedikerade till att underlätta och optimera din exportprocess. Ett viktigt steg är att säkerställa att nödvändig dokumentation, som EAD, är korrekt och i linje med tullföreskrifterna. Genom vår expertis och erfarenhet kan vi säkerställa att din exportprocess blir så smidig som möjligt genom rätt användning av EAD.

Fördelar med att samarbeta med Tullify för din EAD-process


Expertis inom tullfrågor: Tullify har specialiserad kunskap inom tullprocedurer och kan säkerställa att din EAD-process uppfyller alla krav för export.

Effektiv hantering av dokumentation: Vi tar hand om hela processen, från ansökan om EAD till att säkerställa att dokumentet är korrekt utfärdat och redo att presenteras vid utförseltullkontoret.

Minska riskerna för förseningar: Genom att samarbeta med Tullify minimerar du risken för förseningar eller komplikationer vid exportgränser genom korrekt hantering av EAD.

Kontakta oss så hjälper vi dig.

Ladda upp fil
Optimera din export med EAD (Export Accompanying Document)

Vi på Tullify erbjuder skräddarsydda lösningar för att säkerställa att din exportprocess är effektiv och smidig.

 

Genom att samarbeta med oss kan du förvänta dig:

Professionell vägledning: Vi ger personlig rådgivning och stöd genom hela EAD-processen.

 

Effektiv dokumenthantering: Vi säkerställer att din EAD-dokumentation är korrekt utfärdad och redo för presentation vid utförseltullkontoret.


Optimerad exportprocess: Genom att använda vår expertis kan du undvika onödiga komplikationer och säkerställa en smidig export.

Intressant fakta om EAD:


EAD, även känt som Export Accompanying Document, har många smeknamn. Det går ofta under beteckningar som EX1, EXA, MRN eller till och med Tullid. Oavsett vad du föredrar att kalla det, så finns vi här för att hjälpa dig!


Tullify AB är din partner för att optimera din exportprocess genom rätt användning av EAD. Med vår specialiserade kunskap och erfarenhet inom tullfrågor kan vi säkerställa att din export från EU sker utan problem. Kontakta Tullify redan idag för att säkerställa en effektiv exportprocess med rätt dokumentation såsom EAD. Låt oss tillsammans göra din export smidig och problemfri!
 

bottom of page